CUMHURİYET 100 YAŞINDA!

CUMHURİYET 100 YAŞINDA!

06.10.2023 139

Millî Eğitim Bakanlığı tarafından cumhuriyetin 100. yılı dolayısıyla yapılacak etkinlikler kapsamında Cumhuriyet değerlerine sahip çıkarak inancı, tarihi, kültürü, ailesi, milleti ve bütün insanlığa karşı görevlerini bilen bir gençliğin yetişmesine katkıda bulunmak amacıyla "100. Yılında Cumhuriyet" konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışması düzenlenecek.

2023-2024 eğitim öğretim yılı itibarıyla Millî Eğitim Bakanlığına bağlı resmî ilkokul, ortaokul ve imam hatip ortaokullarında öğrenim gören öğrencilerin başvurabileceği yarışmanın son katılım tarihi 27 Eylül 2023 olarak belirlendi. 

Yarışmaya katılmak isteyen öğrencilerin, yarışma takviminde belirtilen son başvuru tarihine kadar eserlerini öğrenim gördükleri okul müdürlüklerine teslim etmeleri gerekiyor. 

Türkiye geneli ödüllendirme

Komisyon tarafından yapılan değerlendirme sonucunda birinci olan öğrencilere "dizüstü bilgisayar", ikinci olan öğrencilere "tablet", üçüncü olan öğrencilere ise "akıllı saat", mansiyon alan eser sahibi öğrencilere ise "bluetooth kulaklık" verilecek.

İLETİŞİM

Adres:
YENİKENT MAH. YENİKENT KÜME EVLERİ B BLOK SİTESİ ŞEHIT YUNUS BAYKAL ORTAOKULU BLOK NO: 18/2 ODUNPAZARI / ESKİŞEHİR


Telefon
(222) 239 7567


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın